Hus og Have

Ekman

Selvom det er sommer, og de færreste nok fyrer op for deres fyr i huset, så er det altid en god idé at være på forkant med vinteren og efteråret. For lige pludselig bliver det køligere i vejret, og så er det igen tid til, at der skal træpiller i fyret.

Træpillefyr er en rigtig god måde at fyre op for varmen på, bogstaveligt talt, hvis man samtidig gerne vil gøre det på en miljøvenlig måde, Et træpillefyr genererer varme til husstanden via de træpiller, som fyret ‘fodres med’. Skal man ud og købe træpiller, så kan man eksempelvis gøre dette hos den danske virksomhed Ekman Danmark. Ekman Danmark er en del af og er ejet af Ekman & Co AB. Ekman & Co AB er en af verdens førende organisationer, når det kommer til salg- og marketing indenfor bioenergi og skovrelaterede produkter, og har en årelang erfaring indenfor området. Samtidig er Ekman & Co AB også førende inden for genbrugaf metal, papir og plastik, så man kan sige, at de vitterligt har fokus på at være grønne.

Hos Ekman Danmark kan man altså købe træpiller til sit fyr, og ekman træpiller, er garant for at være udvundet på grøn vis. Det betyder, at måden hvorpå træpillerne er udvundet er gjort med fokus på så absolut lidt spild som overhovedet muligt. Træpillerne fra Ekman er faktisk restprodukter fra blandt andet savværker og møbelproduktion. Når savværkerne og møbelproducenterne har udvundet og produceret sine ønskede artikler ud af træet, bliver alt det overflødige træ lavet til træpiller, som kan videresælges og derfra bruges til at generere varme til boliger rundt omkring i Danmark. På den måde sikrer Ekman, at alt det træ, de har med at gøre udnyttes på bedste vis, således mindst muligt går til spilde.

Vil man købe træpiller, kan dette gøres både i løsvægt og i samlede sække. Læs meget mere på https://www.ekmangroup.dk/

Relaterede

Close