Uddannelse og Ledelse

En kostskole kan gøre rigtig meget for dit barn

Hvad er en kostskole?

En kostskole kan være flere ting men i denne forbindelse tales der om det der også kaldes en fri fagskole. En fri fagskole er en skole hvor unge mennesker kommer og udvikler deres kreative evner samtidig med at de får en masse nye venner og erfaringer. Ved dit barn ikke hvad de vil efter folkeskolen eller har de lyst til at udvikle deres kreative evner så kan det være at et år i 10 klasse på en fri fagskole lige er løsningen. På Sorø fri fagskole har man fokus på at give unge mennesker mulighed for at arbejde kreativt og udvikle deres kreative evner. Derudover er der fokus på at gøre de unge mennesker klar til job og livet efter. For mere information omkring Sorø kostskole så læs mere om kostskolen på sjælland her.

Man finder noget for næsten enhver

Mulighederne er mange på Sorø kostskole på sjælland. Man kan både tage sig i kast med at udvikle ens evner som designer hvor man kan lære at lave tøj. Er man mere til madlavning så er der også mulighed for at udfordre og teste ens gastronomiske evner i et køkken hvor man kan prøve at arbejde med meget forskelligt mad. Er man mere typen der elsker computerspil som gennem de sidste 10 år er blevet meget populært så findes der også en studieretning hvor man kan lære at udvikle spil og få et indblik ind i hvordan det er at udvikle spil og hvor meget arbejde der ligger bagved. En efterskole som Sorø friskole gør dit barn klar til en ungdomsuddannelse.

Sammenhold og venner er stadig vigtigt

Selvom læring er vigtigt så er sammenhold og venner stadig en meget vigtig del af sorø kostskole.

Kig forbi soro-husholdningsskole.dk

Er man på udkig efter en kostskole sjælland så kig forbi www.soro-husholdningsskole.dk. På hjemmesiden kan man se hvornår der er forskellige arrangementer på skolen og mulighed for at komme til åbenhus. Man kan også læse mere om hvad eleverne selv siger til skolen og hvorfor den adskiller sig fra andre skoler.

Relaterede

Close