Uden kategori

Få lavet en ægtepagt før det går galt

Med en ægtepagt kan man sikre sig den økonomi man kom ind i ægteskabet med. Det vil sige, at kommer man ind i et ægteskab med en mere eller mindre almindelig indtægt. Så er det alt andet lige også noget, som man kan forvente bliver meget avanceret, når man så gifter sig med en som har rigtig mange penge. Skulle det gå galt hen af vejen, hvilket man jo selvfølgelig aldrig håber på, er man i hvert fald sikker på at tingene ender op som det startede.

Man har fortsat sine penge man kom med og den anden person forlader med sine penge og ingen sure miner vil der være. Det kan også være man skal have oprettet særeje arv til når man skal have lavet testamente. Igen er familie ikke noget som automatisk gør, at man har krav på et andet familiemedlems succes eller rigdom. Har man ikke været der for personen eller støttet op omkring det og kun er kommet for at få en del af arven. Så er det jo også forståeligt, hvis folk vil have lavet et testamente så man ved tingene er gået korrekt for sig efter ens død.

Sørg altid for at få en jurist indover

Man kan lige så godt få en jurist indover med det samme, hvis det er man skal have delt nogle økonomiske ting, ejendom og generelt ejendele. Der er mange ting som skal gøres op, og hvis man skal komme omkring det hele, og sørge for der ikke er nogle spørgsmål til bagefter. Så er det alt andet lige også det bedste man kan gøre for resten af familiens skyld. Sådan nogle testamente oplæsninger kan ofte lede til, at en eller flere familiemedlemmer føler sig snydt.

I sidste ende er det jo ikke en selv som bestemmer over hvad folk vil arve til en og hvad de ikke vil. Det kan bare betale sig at være støtter af et familiemedlem, som har succes og på et eller andet tidspunkt skal af med den rigdom de har bygget op. Så vil det jo ikke være dumt med en ekstra million eller to.

Relaterede

Close