Computer og IT

Forretningsløsninger inden for b2b shop med NAV

Få overblikket tilbage over virksomheden

Navipartner anvender Microsoft Dynamics NAV til at give overblik og løsninger inden for både detail, E-handel og attraktioner. Ved hjælp af Microsoft Dynamics NAV kan man få et bedre overblik over omsætningen, varelager, håndtering af arrangementer og et IT-system som er nemt og smart når man bevæger sig ind på det stigende e-handels marked. Noget som er blevet meget moderne er at have et modul som hedder et b2b webshop eller b2b shop. I det følgende kan man læse mere om b2b webshop og ellers kan man læs mere om navision b2b webshop her. Står man derfor med problemer omkring overskuelighed, store omkostninger og meget bøvl med ens e-shop, så kunne en Microsoft Dynamics NAV løsning fra NaviPartner.dk, være det der skal til for at fikse ens e-shop.

Webshops bliver mere og mere udbredt

Det er i dag meget vigtigt for de fleste virksomheder at de har en webshop. En sådan webshop kan udvides så den tager hensyn til oprettelse af kundekonti og fakturafremsendelse. Dette gøres via det som Navi partner kalder b2b shop. Med en b2b shop kan man allerede fra dag 1 med en ny kunde få sikret at alle data er korrekte så der ikke opstår problemer når kunden skal handle og derved opnår større tilfredshed hos kunden. Ved at anvende Microsoft Dynamics NAV i ens b2b webshop så undgår man at bestillinger skal igennem forskellige afdelinger og mails eller telefonsamtaler og dette spare både ens egen og kundens virksomhed for tid og penge.

Sikret topkvalitet

Ved at vælge NaviPartner.dk til at udføre ens virksomheds b 2 b e-handel via, e-shop får man kvalitet og løsninger i superklasse. Da NaviPartner.dk er Danmarks største magento b2b hus betyder det at der er sikkerhed for at man kan finde en løsning der passer netop til ens virksomhed. Med en magento b2b løsning har man at gøre med et af de mest udbredte webshop platforme og dette betyder at der er mange muligheder for at tilpasse det til netop ens virksomhed. Kontakt NaviPartner.dk og få hjælp til at gøre virksomhedens b 2 b e-handel hurtigere og mere overskuelig for alle.

Relaterede

Close