Sport og friluftsliv

Husk rejseforsikringen på din næste rejse

Vil du gerne tilføje en rejseforsikring til dit køb? Dette er ofte spørgsmålet, som man bliver mødt med når man bestiller en flybillet til sin rejse. Mange vælger ikke at tilkøbe en rejseforsikring, men det kan faktisk koste endnu mere hvis man glemmer den. Hvis du planlægger en rejse til Himalaya bjergene, en sejltur omkring Mexico, eller en skiferie i Østrig så kan det være en god idé at sørge for at have en rejseforsikring med. Rejseforsikringer bliver mere og mere populære, da de omfatter mange ting. Ved at tilkøbe en rejseforsikring, kan man nemlig sikre sig selv hvis der skulle være aflysninger på fly, ske dødsfald i familien, hvis man selv bliver syg, tab af bagage, lægebehandling og tandpleje eller misligholdelse af din rejseleverandør.

Typer af rejseforsikringer

Rejseforsikringer sælges ofte i pakker, der kombinerer forskellige kategorier af dækning. Man bør gå alle pakkerne igennem, før man beslutter sig for hvilken man skal bruge. De forskellige kategorier af rejseforsikringer indkluderer blandt andet ungdomsrejseforsikring og afbestillingsforsikring. En ungdomsrejseforsikring er beregnet til unge under 35 år som elsker at rejse. En afbestillingsforsikring derimod, dækker hvis der skulle ske uheld inden din afrejse. Safeaway tilbyder forskellige rejseforsikringspakker, som kan dække dig inden og under din rejse. Hvis du ønsker at læse mere om dine muligheder for en rejseforsikring så kig forbi Safeaway.dk.

Det kan især betale sig at have en rejseforsikring, hvis man er nødt til at aflyse sin tur på grund af sygdom, dødsfald i familien eller andre uheld. En rejseforsikring dækker dog ikke kun hvis du bliver syg inden din rejse, men også under din rejse. Den sikre dig derfor muligheden for at blive fløjet hjem fra et fremmed land hvis uheldet skulle ramme. Så hold dig på den sikre side, og husk at få en rejseforsikring med på din næste rejse.

Relaterede

Close