Hus og Have

Låse giver tryghed

Når sikkerheden skal være helt i top

Som materialismen har sneget sig mere og mere ind i danskernes hjem, er det blevet vigtigere at sikre sig. Det betyder også, at der er kommet mere fokus på låsesystemer og overvågninger af hjemmet. Mange kan berette historier om indbrud og stjålne genstande. I dag handler det ikke kun om, at biler bliver stjålet i gadebilledet. Det handler også om mennesker, der ikke kan kende forskel på, hvad der hører til i deres egen bolig, og hvad der hører til i andres boliger. Der kan høres historier om tyve, der i nattens løb fjerner dørruder med sugekopper, så de kan komme til låsen indefra. Eller tyve, der benytter en åben dør til at ”låne” bilnøglerne, der ligger lige indenfor. Heldigvis er der masser af råd at hente.

Tjek din dørs sikkerhed

Det første man kan gøre, er at tjekke om ens dørlåse lever op til de nyeste standarder. Mange overtager gamle huse, hvor dørlåsene ikke er blevet udskiftet i årtier. Der vil her med garanti være noget at hente på sikkerheden, da teknologien også har udviklet sig inden for låseområdet. På Lavpris-Laase.dk kan der købes låse, der er helt med i top teknologisk og sikkerhedsmæssigt. Lavpris-laase.dk sælger også hængelåse, dørpumper og låsecylindre.

Din nye lås

Vælger du at skifte din lås ud, kan du hos Lavpris-Laase.dk købe ABUS, RUKO og KABA EXPERT låsecylindre. Onlinebutikken hjælper dig også med, hvilke andre ting, du i den forbindelse har brug for. Er det ikke kun dit hjem du vil sikre, så kan du også finde låse til cyklen eller motorcyklen, foruden tyverialarmer, videoovervågning samt nøglebokse og pengeskabe.

Skal du selv gøre det?

Mange kan selv skifte en dørlås ud, men står man og har travlt eller er helt blank på, hvordan det gøres, så ligger Lavpris-Laase.dk i Næstved og København, hvor deres montører gerne kommer ud og hjælper. Montørerne hjælper med det hele om det gælder dørpumper, låsesystemer, vedligeholdelse eller andet. Lavpris-Laase.dk’s regninger er gennemsigtige og indeholder kun de rene timepriser plus materialer og eventuelle systemændringer. Der er ingen skjulte gebyrer. Du er derfor i trygge hænder, når du handler gennem Lavpris-Laase.dk.

 

Close