Hus og Have

Låse giver tryghed

Sikring af dine værdier

Søger du låse eller lignende til at sikre dine værdier, så kan Lavpris-laase.dk varmt anbefales.

lavpris-laase.dk

Hvem er Lavpris-laase.dk

Lavpris-laase.dk Aps er ejet af Leif Frøsig og Thomas Duus Jürgensen i fællesskab, firmaets daglige drift varetages af de 2 i fællesskab ligesom den daglige telefon kontakt med kunderne. De er eksperter i at skaffe det umulige og løse den umulige opgave og der arbejdes med rigtig mange aspekter inden for sikring.

Særlige kompetencer inden for:

Salto adgangskontrol.
Dahua Videoovervågning.
Iconnect 2 Alarmsystemer.
ABUS låsesystemer.
RUKO Låsesystemer.
Dørtelefoni.
Elektroniske aflåsninger.
Højsikkerheds Cylindre, bla ABUS BRAVUS.

Ideen med forretningen er selvfølgelig at gøre det bedre end konkurrenterne, derfor er service også i højsædet, du skal altid kunne regne med en aftale og det arbejde og de varer de sælger skal altid være af en god kvalitet.

Lavpris-Låse handler med alle, både private og virksomheder, store som små, ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor, de har været så mange år i branchen så de vil kunne klare det meste. Deres 2 montører og 2 lærlinge er yderst kompetente og går på enhver opgave med positive øjne.

Lavpris-laase.dk er etableret i 2007 og er en af de virksomheder, som lægger stor vægt på at du får den korrekte service og vejledning, og har tilsammen mere end 60 års erfaring indenfor låse og sikring. Og i dag er de Danmarks største online shop indenfor Låse og sikring, og er leverandører indefor alt til dørsikring, så som for eksempel dørpumper, hængelåse, låsecylindre og meget meget mere. Deres liste over leverandører er meget lang så har de det ikke så skaffer de det.

Lavpris-laase.dk holder til i Næstved og har en fysisk butik på adressen Merkurvej 6, og har over 60.000 tilfredse kunder.

Close