Sport og friluftsliv

Mangel på medarbejdere?

Mangel på arbejdskraft?

De fleste virksomheder kender problemet. Der kommer en tid hvor produktionen kører som smurt og det er derfor tid til at investere i nye medarbejdere. De fleste virksomheder kender så også til problemet med at anskaffe nye folk. Det er ikke det at der ikke er nogle ledige, det er mere det at finde de rigtige. I nogle brancher skal der bruges specialiceret arbejdskraft og det kan derfor være svært at finde de helt rigtige folk til jobbet. Ikke kun folk som har den rigtige uddannelse, men også folk som er gode til det de laver og som elsker det.

Karsberg – headhunting og rekruttering

Er dette et problem din virksomhed kan nikke genkendende til, så henvend dig til virksomheden Karsberg. Karsberg er en virksomhed med speciale i professionel rekruttering og kan derfor gøre arbejdet for dig. Karsberg finder ikke bare nogle folk til dig, Karsberg finder folk som kan passe ind i din virksomhed og som kan være med til at yderligere arbejde din virksomhed fremad mod vækstpotentialer. Karsberg yder professionel headhunting som kan hjælpe din virksomhed til at yde en ekstra service på den korte bane og holde fokusset for målet på den lange bane. Karsberg kan altså med professionel rekruttering støtte din virksomhed i dens nuværende vækst og fremtidige strategier.

Karsberg opererer ud fra 4 grundprincipper: grundighed, åbenhed, ærlighed og hårdt arbejde. I gennem dette gør de deres arbejde fuldt ud og sørger for den bedste mulige løsning for din virksomhed. Karsberg gør deres arbejde ved blandt andet at lave personvurdering, hvor der ses på kandidatens kompetencer og egenskaber. Herudover ses der på kandidatens referencer for at finde ud at om han kan udføre det arbejde som din virksomhed ønsker. Karsberg’s professionelle headhunting kan skabe succes for dig.

Tag kontakt til Karsberg for at høre mere om deres rekruttering

Relaterede

Close