Sport og friluftsliv

Miljørigtige løsninger til dit hjem

Det er vigtigt at tænke på miljøet når man køber ting til hjemmet og virksomheder, da det kan påvirke miljøet på mange forskellige måder. puresolution er en virksomhed som startede i 2007 ved at sælge askebægre, da de så en mulighed for det. Siden de startede i 2007 er deres sortiment blevet meget større og de har efterhånden også udvidet deres virksomhed og fået flere produkter, nu sælger de produkter der er miljørigtige løsninger. De er stadig en lille virksomhed, hvilket gøre at de er meget gode til at komme i kontakt med deres kunder, og hjælpe dem hvis der skulle være brug for det. De sætter meget fokus på kundetilfredshed og vil derfor gøre alt de kan for at hjælpe dig med at finde de produkter du skal bruge som passer bedst til dig.

Find produkter til din virksomhed

Du kan finde mange forskellige produkter på deres hjemmeside, mange produkter som du kan bruge til din virksomhed. De hjælper med at finde miljørigtige løsninger med et godt design. Du kan finde mange forskellige produkter på deres hjemmeside bl.a. berøringsfri armatur, hårtørrer, håndsprit, dispensere til papir og meget mere. Der er derfor rigtige mange forskellige produkter man kan købe på deres hjemmeside som man kan bruge til virksomheder og meget mere, samtidig hjælper man med miljørigtige løsninger. Det kan nogle gange være svært at finde produkter der ikke går på kompromis med designet når de også gavner miljøet.

God service

Fordi deres virksomhed ikke er særlig stor, har de god tid til alle deres kunder. De vil gerne hjælpe deres kunder med at finde de rigtige produkter til deres virksomhed. Deres produkter har også et godt design, så selvom du hjælper med miljøet, går du ikke på kompromis med designet. Hvis du har nogle spørgsmål kan du kontakte dem på mail eller på telefon.

Relaterede

Close