Computer og IT

NaviPartner – din partner til forretningsløsninger!

Hos Navipartner.dk kan du finde adskillige muligheder for at optimere lige præcis din virksomhed, både som e-handel, detailhandel og attraktion.
NaviPartner tilbyder både opbygning og optimering af din wepshop, opsætning af POS-systemer og endda muligheden for, at integrere en billetløsning for at optimere salget af dine ydelser.

NaviPartner blev grundlagt i 1993 og består i talende stund af mere end 90 ansatte og de forventer kun at antallet skal stige.
Det vil sige, at virksomheden er bygget op af erfarne medarbejdere, med stor viden inden for det arbejde de beskæftiger sig med.
De har blandt andet udmærkelser fra Microsoft Gold Partner og Certified for Dynamics 365.
Virksomheden er i dag et af Danmarks største og absolut førende Business Central-houses. ¨
NaviPartner tilbyder 24 timers rådgivning og hjælp døgnet rundt, hele året.

Hvis du lader NaviPartner optimere din virksomhed med et enkelt billetsystem, vil du få en masse fordele, som kan gøre dit arbejde meget mere overskueligt og let.
Du vil få et lettere og overskueligt overblik over forretning, ift. data fra billetsalg, butik, webshop og cafe, som alt sammen samles i den integrerede løsning Dynamics 365 Business Central.
Det giver lettere styring af dine arrangementer, så du kan holde styr på resterende antal solgte og resterende billetter, som altid er opdateret.
Systemet er modulbaseret, så du kan sammensætte en løsning som passer dine behov.
Derudover har kunden selv mulighed for selvbetjening, og kan derfor selv logge ind og ændre oplysninger, forny/afmelde medlemskaber, etc.

POS-systemet er en fremtidssikrende løsning til din virksomhed, så du kan holde styr på dine data, bogføring og lager.
Vigtige faktorer som lager bilver opdateret konstant, så du hele tiden har overblik og har automatisk fået bogørt.

Hvis du vil vide mere om mulighederne hos NaviPartner, så tag et kig forbi deres hjemmeside Navipartner.dk

Relaterede

Close