Sport og friluftsliv

Office 365 til virksomheden

Office 365 til virksomheden

microsoft 365
Har du overvejet at opgradere til Microsoft Office 365? Der er mange gode grunde til at det kunne være et godt produkt for dig.
Office 365 er altid opdateret. Med et abonnement til Office 365 er du sikret at du altid har den nyeste version af Officepakken. Når det første er installeret bliver det opdateret automatisk når der er nye opdateringer.

Bredt udvalg af platforme.
Du kan med et Microsoft 365 abonnement tilgå Office på mange forskellige apparater. Man kan installere Microsoft 365 på op til fem forskellige apparater på samme tid. Så hvis du har din arbejds PC, din hjemme PC, din telefon, din arbejdstelefon og en tablet. Du kan dermed tilgå dit Office overalt det eneste krav er at du har adgang til internettet.

Dine dokumenter er altid tilgængelige, overalt.
Med i et Microsoft Office 365 abonnement kommer der en 1TB (Terabyte) til at opbevare data på. En terabyte er 1.000 gb, og du får 1 terabyte med hvert eneste medlem du har oprettet medlemskab til. Dette betyder at hvis du har nogle vigtige dokumenter som du skal have adgang til så kan du logge på din Cloud fra hvilken som helst computer i verden så længe du har adgang til nettet.

Email system.
Du kan tilkøbe et emailsystem til dit Microsoft 365 abonnement. Det er måske endnu deres bedste feature i deres pakke. At få Microsoft som mailudbyder tilbyder en sikkerhed, specielt til mindre virksomheder som måske ikke har så meget overskud til at købe en større løsning hos de mere specialiserede udbydere.

Skype adgang.
Hvis man ønsker yderligere tilkøb kan man købe et Skype abonnement hvor man får gratis adgang til uendelig mange online møder sammen via Skype. Med HD kvalitet sikrer man sig de bedste muligheder for at komme hinanden ved selvom man sidder på den anden side af jorden.

Relaterede

Close