Sport og friluftsliv

Se virksomheden vokse med storytelling

Hvis man har en virksomhed, som man brænder for at se vokse, så skulle man overveje at lave en aftale med manden bag hjemmesiden www.bjerge.net Stifteren har i mange år arbejdet med kommunikation, journalistik og markedsføring. Han ved, hvad det kræver at få flere kunder og hvordan man fanger menneskers opmærksomhed. At fange potentielle kunders opmærksomhed er afgørende for et stigende antal kunder.

Fortællingen

Manden bag hjemmesiden har allerede hjulpet flere virksomheder med at få flere kunder. Manden kender vigtigheden af, at skabe en god fortælling omkring virksomheden. Konceptet kaldes storytelling og går ud på, at man fortæller den gode historie til kunderne og beskriver, hvorfor virksomheden er unik og hvorfor man skal vælge at samarbejde med den. Igennem storytelling kan man opnå vækst og det viser sig, at det er en rigtig god form for markedsføring.

Hvad brænder din virksomhed for?

Hvis i vælger at indgå et samarbejde med manden bag hjemmesiden, så er det en god idé at gøre jer nogle overvejelser omkring, hvad der er særligt ved jeres virksomhed. Måske har I en rigtig god service, et godt sammenhold, kvalitetsrige varer, et meget imødekommende fællesskab eller andet, som i gerne vil gøre opmærksom på i jeres Stories. I fortæller blot firmaets unikke sider til journalisten, som derefter vil formulere jeres virksomheds historie.

En personlig virksomhed

Der er mange fordele ved at benytte sig af den smarte form for markedsføring. En af fordelene er, at virksomheden kommer til at fremstå som en vindervirksomhed, som enhver vil samarbejde med. En anden fordel er, at virksomheden bliver beskrevet mere i detaljer, hvilket gør, at mulige kunder vil kunne huske, hvorfor de lige netop skulle vælge at arbejde sammen med den virksomhed.

Relaterede

Close